Ekopharman 10-vuotisjuhlapakkauksissa suosikkituotteet vadelmasta, tyrnistä ja herukasta

Kotimainen luonnonkosmetiikan hoitolasarja Ekopharma täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Tuona aikana sarja on kasvanut muutaman tuotteen pikkusarjasta Suomen suurimmaksi luonnonkosmetiikkasarjaksi. Alkunsa Ekopharma sai sarjan perustajan Anni Linnavirran halusta löytää riittävän hellävaraista mutta tehokasta kosmetiikkaa oman reaktiivisen ja herkän ihonsa hoitamiseen. Hän suunnitteli ensin maahantuontia, mutta päätyi lopulta luomaan ja kehittämään omaa sarjaa tutustuttuaan Turun yliopistossa tehtyihin tutkimuksiin mustaherukkaöljyn sopivuudesta lasten atooppisen ihon hoitamiseen. Mansikkaa lukuun ottamatta kotimaiset marjat ovat erinomaisesti siedettyjä ja niille ollaan vain hyvin harvoin herkistyneitä tai allergisia. Ne ovat myös erittäin ravintorikkaita niin sisäisesti kuin ulkoisesti hyödynnettäviksi. Ekopharman tarina käynnistyi kattilallisesta Anni Linnavirran valmistamaa herukkavoidetta.

Ekopharman 10-vuotisjuhlan kunniaksi suosikkivoiteet Finlaysonin Martta-kuosipakkauksissa.

Luonnonvoimaa ihonhoitoon.

Tänä päivänä Ekopharma on laaja ja monipuolinen sertifioitu luonnonkosmetiikan hoitolasarja, joka ammentaa hoitavuutensa ja tehonsa mustaherukan lisäksi vadelmasta, mustikasta, tyrnistä, karpalosta ja hillasta - ja hyödyntää myös monia muita kotimaisia raaka-aineita, kuten esimerkiksi koivunmahlaa, tupasvillaa ja persiljauutetta ja uusimpana metsahumusuutetta.

UPEAT JA HOITAVAT JUHLASETIT ITSELLE JA LAHJAKSI

Ekopharman 10-vuotisjuhlasetteihin on pakattu sarjan suosikkituotteet, Tyrni-päivävoide, Vadelma-kasvovoide ja Herukka-hoitohoide linjakohtaisine seerumeineen. Settien ulkopakkaus on toteutettu yhteistyössä Finlaysonin kanssa ja suosikkituotteet ovat saaneet ympärilleen Finlaysonin personoidun Martta-kuosin. Juhlapakkauksissa on huikea etu: normaalihintaisen ja normaalikokoisen voiteen mukana tulee ilmaislahjana erikoiskokoinen 15 ml:n seerumi. Näillä tuoteseteillä hoidetaan ja hellitään ihoa säilyttäen se kosteutettuna ja pehmeänä. Juhlasettejä on rajoitettu erä, eli nopea kannattaa hankinnoissaan olla. Kotimainen luonnonkosmetiikka rokkaa ja hoitaa!

Kosteuttava Vadelma. Ekopharman Vadelma-juhlapakkauksessa on Vadelma Hydrate 24H -kasvovoide (50 ml) normaalikokoisena ja ilmaislahjana superkosteuttava Vadelma Hyaluron Booster -hyaluronihapposeerumi 15 ml:n erikoiskoossa. Setin hinta 32,90 e (arvo 49,35 e).

Heleyttävä Tyrni. Ekopharman Tyrni-juhlapakkauksessa on Tyrni Antioxidant -päivävoide (30 ml) normaalikokoisena ja ilmaislahjana heleyttävä ja anti-agevaikutteinen Tyrni ProCollagen -seerumi 15 ml:n erikoiskoossa. Ihana tehosetti aikuiselle iholle!. Setin hinta 34,50 e (arvo 54,45 e)

Hellivä Herukka. Ekopharman Herukka-juhlapakkauksessa on suojaava Herukka C-Max -voide (30 ml) normaalikokoisena ja ilmaislahjana ihoa kirkastava ja vahvistava Herukka Vitamin C-booster -c-vitamiiniseerumi 15 ml:n erikoiskoossa. Setin hinta 34,50 e (arvo 53,85 e)

Hyvää syksyä täältä Kauneuspilkusta!

Riitta