Kauneuspilkun lahjavinkit jouluun

On aivan kohta joulu! Ja ennen H-hetkeä monta tonttupuuhaa tehtävänä. Tästä blogauksesta löydät monta kivaa vaihtoehtoa joululahjaksi kun haluat muistaa tärkeää läheistä tai ystävää joulunpyhinä.

Suosituimmat lahjahankinnat Kauneuspilkusta ovat lahjakortit. Tuttuun tapaan olen tehnyt myös tälle joululle kimaran lahjakorttitarjouksia. Lahjakortin voi ostaa myös haluamalleen summalle, jolloin lahjan saaja sitten itse valitsee, mihin palveluun haluaa lahjakorttinsa käyttää. Eurosummaiset lahjakortit käyvät myös tuotehankintoihin. Sen voin tilastoistani paljastaa, että ylivoimaisesti suurin osa vapaavalintaisista eurosummaisistakin lahjakorteista käytetään itse asiassa juuri kasvohoitoihin. Myös itseään kannattaa jouluna hieman lahjoa, joko lahjakortilla tai vaikkapa tuotesetillä!

Lahjakorttien lisäksi erilaiset tuotesetit ovat haluttuja lahjoja, ja täältä Kauneuspilkusta myös monenmoista muuta pientä tuotetta pukinkonttiin. Varsin helppoja lahjoja ovat kuorinnat ja naamiot sekä vartalo- ja hiustuotteet. Ja tohditaanpa esimerkiksi siskolle, äidille tai ystävälle ostaa myös kasvovesiä, seerumeita ja kasvoöljyjä, sillä kukapa ei ilahtuisi vaikkapa laadukkaasta seerumista. Kauneushoitoloiden palvelut ja tuotteet kuuluvat myös miehille. Vinkkivitonen miesoletettujen joululahjomiseen tulee tässä: Kauneuspilkusta miehille ostetaan lahjakortteja erityisesti Le Grand Classique -kasvohoitoihin. Kauneuspilkun valikoimasta löytyvät tuotesetit esittelen myös, lisäksi olen koonnut muutamia yksittäisiä lahjavinkkejä suosikkituotteista.

Iloista joulunalusaikaa! Toivottavasti näistä lahjavinkeistä on sinulle apua joululahjoja pohtiessasi :)

Kauneuspilkku palvelee ja on auki joulukuussa aivan tavalliseen tapaan sopimuksen mukaan, mutta lisäksi kahtena lauantaina on avointen ovien joulushoppi, jolloin voi piipahtaa jouluostoksilla ilman ajanvarausta. Kauneuspilkun joulushopit ovat la 11.12. klo 12-15 ja la 18.12. klo 12-15. Olet lämpimästi tervetullut!

Lahjakorttien ja postipakettien toimituksista tarkemmat löytyvät ohjeet blogitekstin lopussa.

Marjamatka-kasvohoidot tehdään kotimaisella Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjalla. Ekopharma-sarja täyttää ensi vuonna 10 vuonna, ja juuri tulevan synttärivuoden kunniaksi sarja on käynyt läpi ison uudistuksen. Sarjan ulkoasun lisäksi monet tuotteet ovat uudistuneet ja valikoimaan on tullut monta aivan uutta tuotetta. Marjamatka-kasvohoidot ovat yksilöllisesti ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan räätälöityjä kasvohoitoja. Nyt Marjamatkalla pääsee kokemaan uudistuneen sarjan uusimmat ihonhoidon innovaatiot luonnonkosmetiikam saralla.

Le Grand Classique -kasvohoito on puhdistava ja rentouttava. Le Grand Classique -kasvohoidot tehdään ylellisellä ranskalaisella Yon-Ka-sarjalla, jonka sydän on laventelin, rosmariinin, sypressin, kurjenpolven ja timjamin eteeristen öljyjen yhdistelmässä. 90 minuutin versio Le Grand Classique -kasvohoidosta on Kauneuspilkun suosituin kasvohoito.

Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha -kasvohieronta on uusin hoito Kauneuspilkussa. On ollut sykähdyttävää huomata, kuinka suurta asiakkaiden kiinnostus on ollut uuteen hoitoon, joka on myös hyvin erilainen verrattuna klassiseen kasvohoitoon. Gua sha -kasvohieronta on hyvää vauhtia kirimässä suosituimpien hoitojen joukkoon. Kosmeettinen gus sha -hieronta yhdistää gua sha -tekniikoita, sidekudoshierontaa ja lymfahierontaa. Gua sha -kasvohieronta tekee ihosta kuulaan ja hehkeän, hoitokokonaisuus on rentouttava ja mieltä virkistävä.

Biovive-kasvohoito on kokonaisvaltainen hoitoelämys, jonka aikana tehdään kasvohoidon lisäksi hyvät hieronta- ja venytysliikkeet niin niska-hartiaseudulle, päänahkaan kuin myös jaloille. Hoito on mukavalla tavalla samaan aikaan sekä rentouttava ja maadoittava että energisoiva. Biovive-kasvohoito on erinomainen lahjakorttihoito hyvinvointihetkeä toivovalle läheiselle.

Vadelma on tehokosteuttaja! Ekopharman Vadelma-linja hellii kosteutusta kaipaavaa ihoa. Lahjasetissä on supersuositun Vadelma-kasvovoiteen (50 ml) lisäksi Vadelma-kasvovesi (100 ml) ja Vadelma-puhdistusvaahto (100 ml). Vadelma-setillä on huikea tarjoushinta 39,90 e (arvo 62,70 e). Settejä on rajoitettu erä.

Tyrni antaa elinvoimaa aikuiselle iholle. Ekopharman Tyrni-lahjasetti sisältää Kauneuspilkun suosituimman seerumin, eli Tyrni Pro-Collagen -seerumin (30 ml) ja ihon kimmoisuutta ja joustavuutta ylläpitävän Tyrni Q10 -kasvoöljyn (30 ml). Tällä tehokaksikolla taltutetaan pakkasasteiden kiristävä vaikutus ja saadaan ihosta pehmeä ja hyvin kosteutettu. Tyrni-setistä on mahtava tarjous 49,90 e (arvo 74,80 e). Tyrni-settejä on rajoitettu määrä (ensimmäinen erä jo loppui, mutta pieni lisäerä on vielä tulossa 8.12., joten silloin kannattaa olla nopea! EDIT ke 8.12.: lisäerä Tyrni-settejä on tullut Kauneuspilkkuun!).

Hellää hoitoa hiuksille! Ekopharman Tyrni-hiussetti sisältää ravitsevan ja korjaavan Tyrni-shampoon (250 ml) ja Tyrni-hoitoaineen (200 ml). Lempeästi pesevä ja hoitava Tyrni-kaksikko tekee hiuksista pehmeät ja helposti muotoiltavat. Tyrni-hiussetin tarjoushinta on 29,90 e (arvo 42,50 e). Settejä on rajoitetusti.

Yon-Ka-sarjan Hydration Beauty Box -setti sisältää kosteuttavan Hydra N°1 Creme (50 ml) -kasvovoiteen normaalikokoisena sekä minimatkakokoisina tuotteina Lait Nettoyant (30 ml) -puhdistusemulsion, Hydra N°1 Masque (15 ml) -naamion ja ikonisen Lotion Yon-Ka (10ml) -kasvoveden. Tuotteet on pakattu kauniiseen kosmetiikkalaukkuun. Ylellisestä ranskalaisesta kosmetiikasta ja aromaattisista tuoksuista nauttivalle tämä setti on nappilahja! Yon-Kan Hydration Beauty Box -setin hinta on 64 e. Settejä on rajoitetusti.

Yon-Kan Perfect Skin Beauty Box -setti sisältää täysikokoisen Nude Perfect Fluide (50ml) -kasvovoiteen jonka salaisuutena on ihon pintaa tasoittava "blur"-vaikutus. Ihanan kevyt Nude Perfect Fluide imeytyy nopeasti, ja tekee ihosta raikkaan mattapintaisen. Lisäksi pakkaus sisältää minimatkakokoisina tuotteina Eau Micellaire -miselliveden (30 ml) kasvojen puhdistukseen sekä Lotion Yon-Ka kasvoveden (10 ml). Yon-Kan Perfect Skin Beauty Box -setin hinta on 59 e. Settejä on rajoitetusti.

Ylellistä, ihanaa ja hoitavaa! Yon-Ka-sarjan Lotion Yon-Ka -kasvovesi on Kauneuspilkun suosituin tuote ja todella monen asiakkaan luottotuote vuodesta toiseen. Se on myös Kauneuspilkun kosmetologin oma luottotuote jo yli vuosikymmenen ajan. Yon-Kan kasvovesi saa tehonsa laventelin, rosmariinin, sypressin, timjamin ja kurjenpolven eteerisistä öljyistä sekä klassikkokosteuttajasta kasvipohjaisesta glyseriinistä. Yon-Kan kasvovsi on pakattu kauniiseen lasiseen suihkepulloon, josta sitä on helppo suihkauttaa kasvoille aamuin ja illoin ennen seerumeiden ja voiteiden laittamista. Kasvovesi tuo iholle sen kaipaamaa kosteuttaa ja auttaa voidetta imeytymään paremmin. Ihana lahja kenelle tahansa. Lotion Yon-Ka -kasvovesi 200 ml / 35 e.

Sitruksista elinvoimaa vartalolle! Yon-Ka-sarjan ihanat Vitality-vartalotuotteet hurmaavat appelsiinin ja mandariinin tuoksuilla. Vitality-linjassa on kolme hoitavaa vartalotuotetta: Creme mains -käsivoide 50 ml / 27 e (tämä käy erinomaisesti myös jalkavoiteeksi), Lait Hydratant -vartalovoide kahdessa koossa 50 ml / 19 e ja 200 ml / 42 e, Gommage Sucre -sokerikuorinta vartalolle 200 ml / 42 e. Ihania pikkulahjoja yhdessä ja erikseen koti-span ja saunailtojen ystäville.

Biovive-sarjan vartaloöljy The universal beauty oil ihastuttaa luomusertifioidun kosmetiikan ystävää. Vartaloöljyn raaka-aineista 100 % on luonnollisia raaka-aineita, ja niistä 98 % luomuraaka-aineita. The universal beauty oil -vartaloöljy sisältää camelina-, oliivi- ja auringonkukkaöljyä sekä silmu-uutetta persikan, viikunan ja kirsikan silmuista. Sopii myös hiuksille hoitamaan kuivia latvoja. Bioviven The universal beauty oil -vartaloöljy 95 ml / 29 e.

Naamio on kiva pikku lahja! Biovive-sarjan The purifying 3-minutes mask -savinaamio sopii niin nuorelle kuin aikuiselle iholle. Kolmen minuutin savinaamio kirkastaa ja puhdistaa tekee ihosta kauniin kuulaan. Naamio sisältää kolmea savilaatua, hyviä kasviöljyjä (oliivi ja auringonkukka), kosteuttavaa glyseriiniä, kirkastavaa sitruunavettä ja puhdistavaa tattariuutetta. Toisin kuin monet savinaamiot, tämä naamio ei lähde "kiristymään" kasvoilla vaan pysyy miellyttävän joustavana. Glow-naamio, josta saa luottotuotteen. The purifying 3-minutes mask -savinaamio 50 ml / 31 e.

Mix and match! Ekopharman uudistuneet ja uudet kuorinnat ja naamiot ovat saapuneet. Kuorinnat ja naamiot tuovat lisäbuustia ihonhoitoon kotona. Nämä ovat myös tosi kivoja pieniksi joululahjoiksi.

Vadelman kuorinta sopii klassikkojen ystävälle, se on perinteinen raekuorinta, jonka tehoa voi säädellä sillä kuinka voimakkaasti sitä pyörittelee. 50 ml / 24,90 e.

Tyrni-linjan AHA-Duo-kuorinta tuo hedelmähapoin ja luonnollisin mineraalirakein tuplasti tehoa kuorintaan. 50 ml / 24,90 e.

Aivan uusi Karpalo-linjan aktiivihiili-PHA-kuorinta on todella kirkastava ja syväpuhdistava kuorinta. 50 ml / 24,90 e.

Suosittu Herukka-linjan entsymaattinen kuorinta on nyt vielä kirkastavampi, kun entsyymit ovat saaneet kaveriksi PHA-hapon. Edelleen tuote sopii myös herkkäihoisille. 50 ml / 24,90.

Ikisuosikki Vadelma-naamio on entistä kosteuttavampi ja edelleen aivan ässätuote myös yönaamiona pehmentämään pakkasen kiristämää ihoa. 50 ml / 27,90 e.

Karpalo-linjan Detox-savinaamio puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii nuorelle kuin myös aikuiselle iholle. Erinomainen masknen taltuttaja! 50 ml / 24,90 e.

Tyrni Pro-Collagen -kasvonaamio aikuiselle iholle heleyttää C-vitamiinin voimin ja tekee ihosta kimmoisan tuntuisen. 50 ml / 36,50 e.

Herukka-linjan naamio vahvistaa, kirkastaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Erinomainen herkälle aikuiselle iholle. 50 ml / 32,50.

Lahjakortit voi tilata sähköpostitse (info@kauneuspilkkuhelsinki.fi). Ne toimitetaan tilaajalle lähtökohtaisesti pdf-lahjakortteina sähköpositse, mutta myös kirjepostina onnistuu niin haluttaessa. Verkkokauppaa Kauneuspilkulla ei vielä ainakaan toistaiseksi ole, mutta myös tuotepostitukset onnistuvat sujuvasti. Postituskulut ovat 5,90 e / lähetys pakettiautomaattiin toimitettuna. Pakettiautomaattiin lähetettävistä tlauksista saa ilmaisen postituksen tilauksen loppusumman ylittäessä 100 euroa. Jos tuotteille haluaa Postin kotiinkuljetuksen, niin siinä tapauksessa postituskulut muodostuvat Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Kaikissa tilauksissa kannattaa jo lähtökohtaisesti antaa riittävät yhteystiedot (tilaajan nimen ja sähköpostin lisäksi osoite ja puh.nro) tilausten toimittamista ja laskutusta varten, näin tilausten hoitaminen käy sujuvasti ja nopeasti.

Kaikkien jouluvalmistelujen ohessa muistetaan ottaa myös tarpeellisia lepohetkiä ja nauttia glögistä, maustepiparkakuista ja jouluvaloista sekä yleisestä juhlasesongin fiiliksestä!

Jouluisin tunnelmin, Riitta